Nye IPMA Certificede Projektledere forår 2019

//af

Forår og efterår er højsæson for nyudklækkede IPMA kandidater. I år har vi fået lov at tage billeder af kandidaterne, lige efter de har bestået deres certificering

Vores kandidater siger om certificeringsprocessen:

Peter Plesner, Chief Project Manager, Rambøll
En særlig milesten er rundet ved at opnå IPMA niveau B certificering. Certificeringsprocessen gav mig et nyt, unikt fokus på mine eksisterende kompetencer og fremtidige udviklings punkter. Jeg er overbevist om, at dette fokus vil gavne min karriere og kunder.

Steffen Selch Thyrring, Project Manager, Finance & IT, Ørsted
”IPMA certificeringen har givet mig en god refleksion over min erfaring fra tidligere projekter, som jeg kan bruge til at styrke mit arbejde i fremtiden. IPMA har givet mig en god struktureret tilgang til at se på mine egne kompetencer – herunder både stærke og svage sider – igennem et behageligt og professionelt certificeringsforløb”.

Kirsten Toft, Seniorprojektleder, HOFOR, Forsyningsledninger, Vand & Spildevand
“Jeg vil gerne sige tak for en god oplevelse hos jer.
Jeg vil med ganske få ord sige, at da jeg stod med min nål i hånden, følte jeg at alle de mange timer der var lagt i ”projektet – IPMA C” var givet godt ud.”

Nicolai Noerring Bekke, Siemens A/S
“Det har været en fornøjelse at deltage i denne certificering.”

Pernille Skjødt Hyldstrup, Seniorprojektleder, Region Hovedstaden
”IPMA certificeringsprocessen har været en kærkommen mulighed for i en fortravlet hverdag at afprøve egne kompetencer både i skrift og tale og ikke mindst under pres med skarp bevågenhed af IPMA-assessorerne. Det har samtidig været en udbytterig proces at se tilbage på gennemførte projekter og uddrage læring heraf”.

Hvad koster det at blive IPMA certificeret

Hvilke kompetencer skal jeg have for at blive IPMA certificeret på de enkelte niveauer

Kalender for IPMA Certificering efterår 2019

Lene Larsen
Tidligere ansat hos Dansk Projektledelse.