Ny IPMA præsident valgt på Council of Delegates i Sevilla 

//af

Hvert halve år afholdes Council of Delegates i IPMA, hvor  de enkelte medlemslande diskuterer og beslutter de overordnede retningslinjer for samarbejdet. Møderne afvikles skiftevis online og som fysiske møder. I uge 38 blev mødet afholdt som et fysisk møde i Sevilla.

Valg til IPMA præsident og IPMA Boards

I år skulle der vælges en ny præsident for IPMA samt to nye vicepræsidenter, ligesom der skulle vælges en række personer til forskellige IPMA Boards. Jeg vil ikke nævne alle de nyvalgte, men blot fremhæve nogle enkelte.

Mladen Vukomanovic, fra Kroatien blev valgt som ny præsident for IPMA. De to nye vicepræsidenter blev hhv. Marco Buijnsters fra Holland og Silvia Drahosova fra Slovaket.

Elsa Paasilinna fra Finland blev valgt som formand for Young Crew. Hendes rolle bliver at udvikle og styrke udviklingen af projektledere under 35 år, og hun har en lang række ideer til dette.

 

Møder om den fremtidige udvikling af IPMA certificeringen

Ved CoD møderne deltager stort set alle medlemslande, og for at udnytte dette, planlægges der altid en lang række mindre møder op til CoD-møderne.

Udover CoD deltog jeg bl.a. i et heldagsmøde hvor vi diskuterede, hvordan vi kan udvikle IPMA’s registrering af uddannelser og kurser inden for projektledelse. Herudover var jeg også en del af et andet inspirerende møde, hvor jeg sammen med de andre certificeringsledere fra de andre lande udvekslede erfaringer og ideer på kryds og tværs i forbindelse med både strategi og den daglige drift af IPMA-certificeringerne.

Allan Krüger-Jensen, Certificeringsleder

 

 

 

Allan Krüger-Jensen