IPMA Fokus: CCT-certificeringen – for dig, der er konsulent, coach eller underviser

//af

Vi sætter i de næste uger fokus på det nyeste skud på IPMA-stammen, nemlig IPMA CCT-certificeringen (IPMA Certified Consultant, Coach, Trainer).

Relevant uanset om du arbejder agilt, hybridt eller traditionelt

CCT-certificeringen er for dig der rådgiver, coacher eller underviser i ledelse af projekter, programmer, porteføljer og initiativer. CCT-certificeringen er metodeuafhængig og derfor relevant uanset om du arbejder agilt, hybridt eller traditionelt.

Som rådgiver, coach og underviser sidder man ikke selv med projektledelsesansvaret, men hjælper de projektansvarlige med at forbedre deres kompetencer. Derfor kan der være en stor fordel i at vedligeholde sit eventuelt tidligere opnåede IPMA-certifikat med et CCT certifikat eller som ikke-certificeret at få bevis på sine udviste kompetencer.

Du udvikler dig selv gennem certificeringsprocessen og får værdifuld sparring og feedback, som du kan bruge i dit eget arbejde fremadrettet.

Fordelene ved en CCT-certificering er bl.a.:

 • Booster din troværdighed
  • Når du selv er certificeret, viser du, at du ikke bare forstår teorien, men også har bevist dine færdigheder gennem en stringent certificeringsproces
 •  Internationalt anerkendt certificering
  • IPMA-certificeringen er anerkendt i mere end 70 lande. Du bliver derfor certificeret op imod en international standard
 • Digitalt badge
  • Du får et digitalt badge, som kan bruges til at verificere din certificering på alle relevante sociale platforme, i mailsignatur mv.
 • Personlig og faglig udvikling
  • Gennem certificeringsprocessen opnår du dybere indsigt i dine egne kompetencer og identificerer områder til forbedring.
 • Øget værdi
  • At være en certificeret konsulent, coach eller underviser styrker også dit professionelle brand. Det fortæller omverdenen, at du er seriøs omkring din profession og dedikeret til løbende udvikling.

Er CCT-Certificeringen noget for dig?

Det kan være vanskeligt at få et overblik over den værdi en certificering kan skabe, kontra det arbejde der skal lægges i processen.

Derfor afholder vi gratis, online orienteringsmøder om CCT-certificeringen, hvor certificeringsleder for IPMA Danmark, Allan Krüger-Jensen, gennemgår certificeringen fra A-Z.

På møderne er der rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs, så man efterfølgende har et solidt grundlag for at vurdere, om det vil være en relevant certificering at gå videre med.

Du kan læse mere om CCT-certificeringen og tilmelde dig et orientringsmøde nedenfor:

LÆS MERE OG TILMELD DIG ET UFORPLIGTENDE ORIENTERINGSMØDE HER 

 

Allan Krüger-Jensen