Fasttrack gav mig mulighed for en certificering i projektledelse på distancen

//af

IPMA har oprettet muligheden for Fasttrack Certificering for at sikre en hurtig og sikker proces, her i Coronatiden. Du kan stort set selv vælge hvor hurtigt du vil gennemføre, vi skræddersyr forløbet efter aftale med dig og alt foregår online!

info om Fasttrack

De første Fasttrack kandidater, er nu igennem IPMA Certificeringen, og det er gået rigtig godt. En af niveau B kandidaterne, der har gennemført et forløb her i efteråret 2020 er Jakob Burkard, Head of Supply Digitalization Programme & PMO, Sr. Project Manager hos Velux A/S.

Jakob siger om forløbet:

“Fasttrack gav mig mulighed for en B-certificering på distancen i en Corona-tid. God introduktion til certificeringspakke og vejledning under forløbet fra IPMA, samt erfarne (og grundige) assessorer efterlod indtryk af et gennemarbejdet og godt planlagt certificeringsforløb, og det uden at gå på kompromis med kvalitetsniveauet. Thumbs up til DPL og IPMA! Jeg kan varmt anbefale at få projektlederkompetencerne testet og dokumenteret gennem en IPMA certificering – også som Fasttrack.”

 

Lyder IPMA Fasttrack som noget for dig?

Forløbet bliver skræddersyet til dig – og alt foregår online. Du kan læse meget mere om fastrack-forløbet her. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 8844 3600 eller sende os en mail på info@ipma.dk

Bliv klogere på, hvad en IPMA Certificering er her

Priser på IPMA Certificering

 

Lene Larsen
Tidligere ansat hos Dansk Projektledelse.