God projektledelse er med til at sikre blødere vand for over to milliarder kroner

//af

Sektionsleder hos HOFOR, Randi Buss, har i mange år arbejdet som projektleder og er netop blevet kåret som et af Berlingskes Talent 100. Hun er 34 år og er leder for 27 projektledere og specialister. De skal sikre rent og blødere vand i København nu og i fremtiden.

”Randi er bl.a. nået hertil via sin professionalisme, sit engagement og stærke kommunikationsevner”, udtaler Randis leder Søren Dreyer, afdelingschef – Projekt hos HOFOR.

Vi har besøgt HOFOR for at ønske Randi tillykke med prisen og spørge hende, hvorfor hun selv tror, hun er blevet en del af Talent 100 i år.

”Jeg tror, der er flere faktorer, der har været medårsag til, jeg har fået prisen. …Mine omgivelser, min personlighed og den kompetenceudvikling HOFOR har banet vejen for – bl.a. med en IPMA Certificering på niveau D…”.

Især IPMA Certificeringen har spillet en stor rolle i den udvikling, Randi har været igennem. Den har givet hende stor værdi, fordi IPMA Certificeringen giver et godt indblik i ens stærke og svage sider og giver anledning til refleksion. ”Certificeringen udvikler én og giver et godt indblik i, hvem man er som projektleder. Den viser også hvor bredt projektledelse egentlig er, og certificeringen kan bruges i mange sammenhænge både i arbejdslivet og i privatlivet”, siger Randi Buss.

Randis råd til andre projektledere er, at de skal tage en certificering. Bagefter skal man ud at bruge sine projektlederkompetencer og øve sig på et rigtigt projekt.

Se hele interviewet med Randi Buss her:

Få mere at vide på vores gratis online orienteringsmøder

Er du blevet nysgerrig på, hvad en IPMA Certificering er? Så deltag på et af vores gratis og helt uforpligtende online orienteringsmøder. Her hører du om certificeringen og hvordan den adskiller sig fra andre certificeringer på markedet. Du hører om alt fra kompetencekrav til det praktiske omkring gennemførsel.

Du er også velkommen til at kontakte os direkte på tlf. 8844 3600 eller sende os en mail på info@ipma.dk

Se hvornår vi afholder næste online orienteringsmøde.

Louise Kaerbo